КВАЛИТЕТНО УЧЕЊЕ

ПРАКТИЧНА ЗНАЊА

УЧЕНИК НА ПРВОМ МЕСТУ

Friday, 01 December 2023
Friday

Машинство и обрада метала

ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ

Наставничко веће Машинско-електротехничке школе „Гоша“, дана 15.06.2021. године, прогласило је Андрију Трајковића за ученика генерације школске 2020./2021.године.

 

Андрија Трајковић је својим понашањем и ставовима међу вршњацима подстицао прихватање и поштовање различитости, објективност, поштовање обавеза, пружање подршке другима, развијање тимске сарадње..

 

На прави начин је афирмисао значај образовања учешћем и успехом на многим такмичењима (општинска такмичења: „Књижевна олимпијада“ - два друга места, Математика – друго место; окружна такмичења „Књижевна олимпијада“ – треће и друго место и учешће на републичком такмичењу; награда на регионалном такмичењу из Основа електротехнике; учесник математичких такмичења „Кенгур без граница“ и „Мислиша“). Као ученик демонстратор учествовао је у угледним часовима и на Фестивалу науке који се организује у Машинско-електротехничкој школи „Гоша“.

 

За постигнит изузетан општи успех у учењу и примерно владање у средњој школи додељена му је диплома „Вук Караџић“.

Ми смо поносни и почаствовани што је Андрија био наш ученик. Сигурни смо да ће нам свуда осветлити образ и ми му желимо велики успех на свим пољима.

   -

Joomla Templates - by Joomlage.com