КВАЛИТЕТНО УЧЕЊЕ

ПРАКТИЧНА ЗНАЊА

УЧЕНИК НА ПРВОМ МЕСТУ

Friday, 22 February 2019
Friday
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Машинство и обрада метала

Награде Руски Дом

На међународном конкурсу који је расписао ,,РЖД Интернешнл“ - ,,Путовање железницом: Путеви, Лица, Хоризонти“, у сарадњи са Међународним фондом јединства Православних народа, Српско одељење и православним дечјим часописом ,,Светосавско Звонце“, ученици МЕШ ,,Гоша“ Милош Савић и Никола Јоцковић, освојили су похвале у категорији - Фотографија на задату тему, група од 16 до 19 година и позвани су да заједно са ментором у чијој су фото-секцији у оквиру школе, Наташом Миљевић, дипл.ел.инг. и професором, присуствују додели награда у Руском Дому у Београду. У свакој катеогорији и групи, било је три или мање награђених и исто толико или мање похваљених.

Циљ конкурса је био духовно, морално и патриотско васпитање деце и омладине, очување и поштовање духовности и културно-историјског наслеђа Србије и Русије.

Жири конкурса сачињавали су представник РЖД, представници Амбасаде Руске Федерације у Србији, представник Инфраструктуре Железнице Србије, председник Српске књижевне задруге, гл.уредник наведеног часописа, представник наведеног фонда Наталија Коцев и мајстори фотографије ђакон Драган Танасијевић и Драган Боснић. На конкурс је пристигло 527 радова.  

Пријем и додела награда и захвалница у Руском Дому у Београду уприличен је 16. децембра у свечаној сали, медијски је био пропраћен и врло свечан, уз обраћање награђенима свих наведених чланова жирија и одговарајућим музичким програмом, па се и овим путем захваљујемо на гостопримству, топлом пријему и самој иницијативи братског нам народа Руске Федерације.

 

11111 22222

33333

 

kat1 m

Joomla Templates - by Joomlage.com